Repülj madár!

Kíváncsi vagy rá, milyen izgalmas kalandokban volt része ősapáidnak? Hogy milyen varázserővel bírtak régen a táltosok? Vajon kit neveztek az ősanyók vadleánynak? Miként kovácsolta össze a hunok és a magyarok sorsát a Csodaszarvas és a Turulmadár?

Öden és Bors története a 800-as években, az ősi Levédiában veszi kezdetét. Kalandjaik történelmi eseményeken és ősi magyar legendákon alapulnak, a könyv átfogó része viszont egy fiktív, kitalált történet.

A tizenhárom éves Bors nem is sejti, hogy ő különleges fiú. Mikor az ősi Levédiában elrabolják a bátyját a kazárok, tudomására jut, hogy sorsát megpecsételte egy táltos jóslata; s ő az, akinek el kell vezetnie a magyarokat a Kárpát-medencébe. A Turulmadár és a Csodaszarvas védelmezi, míg őt eleinte csak az a cél vezérli, hogy megtalálja Ödent, a bátyját.

Öden és Bors kalandjaik során megismerik a barátságot és a szerelmet. Útjaikat gonosz cselszövők keresztezik, akik ellen ugyan felveszik a harcot, ám időközben olyan titkok tárulnak fel előttük, amik örökre megváltoztatják életüket.

image post


image post


image post


image post


image post


image post

A könyv az alábbi linkeken e-book formátumban megrendelhető:


Libri

Bookline

A könyv az alábbi linken nyomtatott formátumban megrendelhető:


Publio