profile-image

Pálos Csilla vagyok, fantasy és sci-fi regények írásával foglalkozom. Könyveim főként az ifjúsághoz szólnak, de bátran ajánlom őket a felnőtt korosztálynak is.

1989-ben születtem, kommunikáció és médiatudomány szakon végeztem. A Repülj madár! az első publikált könyvem. Jelenleg a Nyisd ki a szemed! ifjúsági regény megírásával foglalkozom, melynek megjelentetését 2019-re tervezem.

Könyveim izgalmas cselekménye miatt sokkal könnyebben rá lehet venni egy gyereket is az olvasásra. Manapság sokszor találkozhatunk olyan figyelemfelkeltő regényekkel, melyekből a tanulság hiányzik. Könyveimet mindig úgy írom meg, hogy legalább olyan élvezetesek legyenek, akár egy film, mégis szórakoztatásuk mellett sokat lehessen belőlük tanulni és fejlődni is.

Regényírás mellett képeket és animációkat is rajzolok, hogy ne csak a papíron, hanem a képernyőn is megelevenedjenek a történeteim. Az oldalamon, valamint a menüsor alatti közösségi ikonokra kattintva, Te is belepillanthatsz a Repülj madár! valamint a Nyisd ki a szemed! misztikus világába.

A Youtube-on és a Videakid-en hamarosan indulni fog egy videosorozat is a Repülj madár!-ról. :)


Élményekben gazdag szórakozást kívánok Neked!


Pálos Csilla 2019 - Minden jog fenntartva!